Werken bij Waddinxveen

Hier voel jij je thuis, vinden we jouw (persoonlijke) ontwikkeling belangrijk en beteken je echt iets voor de Waddinxveners. Bij ons krijg je vertrouwen en vrijheid om je werk op jouw manier te doen, waar en wanneer jij dat wilt. Werken in een kleinere organisatie waar je makkelijk bij elkaar aanklopt en samen grote uitdagingen aangaat.
Waddinxveen groeit, groei jij met ons mee?


Nieuwste vacatures

Senior medewerker Financiële administratie

  • Administratief/secretarieel
  • 24-36 uur
  • MBO niveau 4

Vacature Voorzitter Participatie Adviesraad Sociaal Domein

  • Advies
  • 4 tot 6 uur per week
  • Bestuurlijke en leidinggevende kwaliteiten

Collega’s vertellen

Waarom zij graag werken bij de gemeente Waddinxveen? De prettige werksfeer, korte lijnen, uitdaging en flexibele werktijden staan bovenaan het lijstje.

Onze organisatie

Leer de organisatie beter kennen en lees de verhalen van onze managers.


Dit is Waddinxveen!

Een plek op de grens tussen stad en platteland. Een fijne plek om te wonen, te bezoeken en te ondernemen. Groot genoeg om zelfstandig te zijn en klein genoeg voor dorpse gezelligheid. En een plek waar we jouw bijdrage belangrijk vinden. 


Blijf op de hoogte van de Waddinxveense vacatures

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Meld je dan aan voor job-alert. Gemeente Waddinxveen is aangesloten bij Werken in het Westen. Via de knop ‘Meld je aan’ hieronder kun je daar jouw e-mailadres achterlaten. Je ontvangt dan automatisch de nieuwste vacatures van de gemeente Waddinxveen.