Proclaimer en copyright

Dit is de officiële website van de gemeente Waddinxveen. De gemeente Waddinxveen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden.

Komt u toch nog fouten of oude informatie tegen, dan stellen wij uw reactie erg op prijs. Wilt u uw opmerkingen via ons contactformulier insturen? 

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de gemeente Waddinxveen en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van de gemeente Waddinxveen.

Het gebruik van het gemeentewapen is slechts in zeer bijzondere gevallen en dan nog uitsluitend met toestemming van de gemeente Waddinxveen toegestaan. Voor derden (inwoners en/of bedrijven) die iets Waddinxveens willen uitdragen is de afbeelding van de gemeentevlag beschikbaar.

Het logo en het beeldmerk (met de naam ‘gemeente Waddinxveen’) zijn auteursrechtelijk beschermd en gedeponeerd. Dat betekent dat alleen de gemeente hiervan gebruik mag maken.