Carola, Communicatiemedewerker

Waddinxveen geeft mij ruimte om (persoonlijk) te groeien

Carola

Wat doe je?

Ik ben communicatiemedewerker en ondersteun de communicatieadviseurs bij kleine en grote projecten. Hiervoor maak ik berichten voor de website en sociale media en soms ook een themapagina voor de lokale krant of bewerk ik een video. Een aantal werkzaamheden komt elke dag of week terug zoals de publicaties voor officielebekendmakingen.nl, de gemeenterubriek voor de lokale krant en de mediamonitor. Ook werk ik aan interne projecten die de hele organisatie raken zoals digitale toegankelijkheid en een nieuwe website. Op dit moment ben ik bezig met de communicatiecampagne voor een nieuwe kinderburgemeester en een verkeersplan in Waddinxveen. Voor het verkeersplan heb ik het communicatieplan gemaakt en werk ik samen met collega’s en een externe organisatie. Erg interessante, leuke en afwisselende onderwerpen om mee bezig te zijn. 

Wat vind je fijn aan het werken bij de gemeente Waddinxveen?

Collega’s stimuleren mij elke dag opnieuw door hun enthousiasme, hun inzet en de manier waarop we met elkaar omgaan en samenwerken. Waddinxveen geeft mij ruimte om (persoonlijk) te groeien én zorgt ervoor dat ik uit mijn comfortzone stap. Zo heb ik in oktober 2021 een week vol activiteiten georganiseerd voor collega’s om digitale toegankelijkheid op de kaart te zetten. Hoogtepunt die week was de komst van cabaretier Vincent Bijlo die ik had gevraagd om collega’s en pers meer te vertellen over dit onderwerp. Ik ben nog steeds trots op wat ik bereikt heb die week. En heel blij dat gemeente Waddinxveen mij die kans heeft gegeven!

Wat zou je tegen toekomstige collega’s willen zeggen?

Ik ben aangenomen toen ik hoogzwanger was en vond dat heel bijzonder. Dit geeft gelijk aan hoe de gemeente Waddinxveen als organisatie is; persoonlijk, betrokken en met veel vertrouwen in hun medewerkers. De lijnen zijn kort, waardoor het altijd prettig samenwerken is. De organisatie is flexibel en ik kan daardoor over het algemeen zelf bepalen of ik thuis of op kantoor werk. En dat is erg fijn met jonge kinderen thuis! Gemeente Waddinxveen heeft aandacht voor mij en biedt volop kansen voor mijn toekomst!