Kinderburgemeester en kindercomité

In 2019 kreeg Waddinxveen haar eerste kinderburgemeester. En in 2023 is een nieuw kindercomité gestart. Een paar keer per jaar komen ze samen, bedenken ideeën en werken mee aan plannen. Samen met het kindercomité gaat de kinderburgemeester aan de slag om te zorgen dat Waddinxveen een nóg leukere plek wordt voor kinderen!

kinderen in een kring

Word jij de nieuwe kinderburgemeester 2024-2025?

Het jaar van kinderburgmeester Mathijs zit er alweer bijna op. Daarom zoeken wij een nieuwe kinderburgemeester. Heb jij goede ideeën en wil jij je ook sterk maken voor kinderen in Waddinxveen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Video van kinderburgemeester Mathijs en het kindercomité

Als kinderburgemeester heb je ideeën om Waddinxveen nog leuker te maken voor kinderen. Je bedenkt natuurlijk ook acties om echt iets voor elkaar te krijgen. En je gaat naar activiteiten. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Je leest het op de pagina Wat doet de kinderburgemeester?

Lijkt dit jou leuk? Stuur dan jouw video voor zaterdag 1 juni naar kinderburgemeester@waddinxveen.nl. Op de pagina Ik wil ook kinderburgemeester zijn, hoe meld ik mij aan? vind je meer informatie over het aanmelden.

Evenementen

Vorige kinderburgemeesters

Vanaf 2019 heeft Waddinxveen een kinderburgemeester. Linn, Liva en Ruben hebben de afgelopen jaren de stem van onze jonge inwoners vertegenwoordigd.