Stichting zorgt ook komende 10 jaar voor onderhoud rotondes

Dit nieuwsbericht is verlopen.
14 september 2023, 16:14
Wethouder Albert Kerssies en de penningmeester van Stichting Rotondes Waddinxveen Thon Bostelaar tekenen de overeenkomst in het bijzijn van en Suzanne Hetyey van Care for Family

De samenwerking met Stichting Rotondes Waddinxveen is met 10 jaar verlengd. Wethouder Albert Kerssies en Thon Bostelaar van Stichting Rotondes Waddinxveen tekenden op woensdag 13 september de overeenkomst in het bijzijn van Suzanne Hetyey van Care for Family.

De afgelopen tien jaar heeft de stichting het onderhoud van de rotondes in Waddinxveen uitgevoerd

De samenwerking is door de gemeente Waddinxveen en de Stichting Rotondes Waddinxveen als goed ervaren: gemaakte afspraken over de kwaliteit zijn behaald en zelfs verbeterd. Daarom is besloten om de overeenkomst met de stichting voor nog eens tien jaar te verlengen. Het gaat om de volgende acht rotondes die in eigendom van de gemeente zijn gelegen aan: Beethovenlaan/Chopinlaan, Kerkweg-West/Chopinlaan, Sniepweg/Esdoornlaan, Kerkweg-Oost/Kanaalstraat, Dreef/Oude Dreef, Dreef/Polderlaan, Beijerincklaan/Parklaan en Beijerincklaan/Zuidelijke Rondweg.

De stichting plaatst reclame op de rotondes om goede doelen te steunen

Naast het onderhoud van de rotondes en het planten van groen plaatst de stichting ook reclame op de rotondes. Hiermee haalt de stichting geld op voor lokale sociale doelen, die aansluiten bij de doelstelling van de Lionsclub Waddinxveen-Boskoop. Een voorbeeld van zo’n doel is Care for Family: een organisatie die gezinnen ondersteunt die het financieel moeilijk hebben.