Actueel

Vul de vragenlijst in over hulp of zorg aan iemand in uw omgeving

Zorg of hulp geven aan een familielid, goede bekende of iemand anders in uw omgeving is van onschatbare waarde. We willen daarom graag weten of inwoners van Waddinxveen hulp of zorg (willen) geven aan iemand in hun omgeving en hoe ze daarin ondersteund willen worden. Meedoen kan via www.waddinxveen.nl/hulpenzorg.

Opening expositie Wad Klein – miniatuur Waddinxveen

Op zaterdag 16 maart 2024 opent kinderburgemeester Mathijs Verbaas samen met burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis de expositie Wad Klein – Miniatuur Waddinxveen. Iedereen is die dag welkom om vanaf 12:00 uur de bouwwerken te bewonderen aan Mauritslaan 55 in Waddinxveen.

Wethouder Kerssies en leerlingen De Regenboog openen hondenparcours

Op maandag 26 februari hebben wethouder Albert Kerssies en leerlingen van basisschool De Regenboog het hondenparcours geopend. In het bestaande hondenlosloopgebied tussen de parkeerplaats van de Willem de Rijkelaan en basisschool De Regenboog zijn verschillende speelelementen voor honden toegevoegd zoals slalompalen, springhekjes, grote banden en een brug.

WOZ beschikkingen belastingjaar 2024

Bent u eigenaar van een woning in Waddinxveen, dan krijgt u binnenkort een bericht over de WOZ-waarde van uw woning. Dit bericht krijgt u van de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) of via uw berichtenbox van MijnOverheid

Waddinxveen werkt met de buurt aan eerste aardgasvrije wijk

Waddinxveen gaat in 2050 van het aardgas af. Dat lijkt nog ver weg. Maar om samen met alle Waddinxveners tot andere, duurzame oplossingen voor aardgas te komen gaan we nu in gesprek met de eerste (start)buurten.

Verkiezing Nederlandse leden van het Europees Parlement

Het duurt nog even, maar op donderdag 6 juni 2024 kunt u kiezen voor de Nederlandse leden van het Europees Parlement.

LC Packaging onderscheiden met predicaat Koninklijk

Het bedrijf LC Packaging is door Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Op donderdag 15 februari reikte loco commissaris van de Koning, mevrouw Jeannette Baljeu het predicaat Koninklijk aan het familiebedrijf uit.

Wethouder Leferink reikt onderscheidingen uit aan Waddinxveense sporters

Op donderdag 15 februari reikte wethouder Brigitte Leferink (Sport) een jeugdonderscheiding, een Zilveren Hefje en een beeldje uit aan 3 Waddinxveense sporter

Visie maatschappelijke voorzieningen aangeboden aan de gemeenteraad

Het college van B&W heeft de visie maatschappelijke voorzieningen aangeboden aan de raad om vast te stellen. In de visie staat hoe we in de toekomst willen omgaan met de maatschappelijke voorzieningen in Waddinxveen.

College stelt raad voor zelf te investeren in ruimte maatschappelijke voorzieningen Park Vredenburgh

In Park Vredenburgh komt een nieuw schoolgebouw voor CBS TOV. Het is de bedoeling dat in het schoolgebouw ook ruimte komt voor kinderopvang en andere maatschappelijke voorzieningen. De beoogde investeerder voor de ruimte voor (para)medische dienstverleners heeft zich teruggetrokken.