Actueel

Het Werkcafé Midden-Holland breidt uit!

In Waddinxveen en de regio zijn nog veel werkgevers op zoek naar personeel. Ook zijn veel inwoners op zoek naar een baan. Waar moet je beginnen als je (ander) werk zoekt, of als niet weet waar je goed in bent?

Vanderloo winnaar Ondernemersprijs Midden-Holland 2023

Vanderloo uit Waddinxveen werd maandagavond uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023 in de categorie MKB. Broers Henry en Laurens van der Loo ontvingen hun trofee uit handen van burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis.

Poëzieweek in Waddinxveen

Van 26 januari tot en met 1 februari is het Poëzieweek. Het thema dit jaar is Vriendschap. Dorpsdichter Leonie Visser schreef een gedicht passend bij dit thema, speciaal voor haar beste vriendin.

BinnenKijken in het Onderwijs

Wie altijd al in het onderwijs heeft willen werken of eens wil proeven van de sfeer op school, krijgt nu de kans. Van maandag 13 t/m donderdag 16 maart openen scholen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor zij-instromers, onderwijsassistenten en klassenassistenten. Een rondleiding krijgen, een les bijwonen,…

Ontdek je Talentdagen eerste stap naar (ander) werk

Wilt u een stap maken naar (ander) werk? Kom naar de Ontdek je Talentdagen op woensdag 8 en donderdag 9 februari.

Geef uw reactie op de concept-Huisvestingsverordening

Geef uw reactie op de concept-Huisvestingsverordening. Met een huisvestingsverordening kan de gemeenteraad ervoor zorgen dat schaarse betaalbare vrijkomende woningen bij de juiste mensen terecht komen door regels vast te stellen over toewijzing en verdeling.

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis

Op 9 januari sprak burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Waddinxveen de aanwezigen toe.

Aanzienlijk minder schade in Waddinxveen na jaarwisseling

De buitendienst heeft na de jaarwisseling 2022 - 2023 de openbare ruimte in Waddinxveen gecontroleerd op schades aan gemeentelijke eigendommen. “Ik ben blij dat de jaarwisseling in Waddinxveen beheersbaar is verlopen. En dat er aanzienlijk minder schade is geconstateerd” zegt burgemeester Nieuwenhuis.

(Crisis)noodopvang vluchtelingen in Waddinxveen

Sinds begin maart van dit jaar vangen wij gevluchte Oekraïners op in Waddinxveen. Eerst in sporthal de Dreef en vanaf 15 maart 2022 in het pand Noordkade 64C. Daarnaast vangen wij sinds eind september vluchtelingen op in de tennishal op sportpark De Sniep.

Ondernemers meld u aan voor BinnenKijken bij Bedrijven!

Het jaarlijks terugkerende evenement BinnenKijken bij Bedrijven is van 13 tot en met 17 maart 2023. Bent u ondernemer en wilt u hieraan meedoen? Meld u dan aan via www.binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie