Het Werkcafé Midden-Holland breidt uit!

2 februari 2023, 16:45

In 2023 breidt het Werkcafé de samenwerking uit met uitzendbureaus, zodat een koppeling met een baan direct gemaakt kan worden.

Gratis advies over werk en (om)scholing

In Waddinxveen en de regio zijn nog veel werkgevers op zoek naar personeel. Ook zijn veel inwoners op zoek naar een baan. Waar moet je beginnen als je (ander) werk zoekt, of als niet weet waar je goed in bent? Waar kan je naar toe als je binnenkort ontslagen wordt? Wat kan je met een diploma dat je gehaald hebt in een ander land? Wat als je jaren thuis voor het huishouden hebt gezorgd en je weer wilt werken?

Voor dit soort vragen startte arbeidsmarktregio Midden-Holland in 2022 het Werkcafé in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Inwoners stappen zonder afspraak binnen voor gratis advies over werk en (om)scholing.

Talent

Chantal Botz is manager bij het WerkgeversServicepunt: “Mensen hebben soms geen idee hoe waardevol ze zijn of welke talenten ze hebben. Wij helpen dit uitzoeken. Met onze testen, loopbaanbegeleiding, leerwerk-programma’s en financieringsmogelijkheden voor opleidingen, geven we nét dat zetje om mensen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Hiermee komen we tegemoet aan de grote vraag naar personeel.”

Werkcafé bezoeken?

Bent u werkzoekend, werkgever, starter, zelfstandig ondernemer? Het Werkcafé is elke derde dinsdag van de maand van 14.00-16.00 uur in Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen.

Meer informatie is te vinden op de website van Werkcafé Midden-Holland.