De inkoopactie isolatie krijgt in Waddinxveen een vervolg

Dit nieuwsbericht is verlopen.
10 oktober 2023, 10:34

De gemeente Waddinxveen organiseert opnieuw een inkoopactie voor isolatie. Deze actie is in samenwerking met ‘Winst uit je Woning’. Als u meedoet, kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook uw huis comfortabeler maken. De actie helpt bij het kopen van isolatieglas, dak- en vloerisolatie en zonnepanelen.

Waarom meedoen?

Het verbeteren van uw huis heeft veel voordelen: u bespaart op energiekosten en woont comfortabeler. Maar het kiezen van de juiste materialen en aannemers, en het aanvragen van subsidies, kan lastig zijn. Daarom organiseren we deze actie. Winst uit je Woning doet het meeste werk voor u. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen in Waddinxveen zonder problemen hun huis verbeteren.

Wilt u meer informatie over de actie? Ga dan naar de website Winstuitjewoning.nl.

Meer weten? Kom naar de online informatieavond

Op maandag 30 oktober 2023 om 19.30 uur is er een online informatieavond. U krijgt informatie over de actie, beschikbare maatregelen, subsidies en mogelijkheden voor financiering. Ook kunt u vragen stellen tijdens deze avond. Wethouder Brigitte Leferink is er ook bij.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie of het aanvragen van de subsidie gaat u naar de website winstuitjewoning.nl. Heeft u vragen over de actie of subsidies? Neem dan contact op met de Servicedesk van Winst uit je Woning. Ze zijn bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 uur op telefoonnummer 023 583 69 36 of via e-mail info@winstuitjewoning.nl. Ze helpen u graag verder.