Helpen bij opvang Oekraïense vluchtelingen

We zien een overvloed aan mensen die willen helpen. U kunt zich niet meer aanmelden bij Stichting Vrijwilligerswerk om te helpen. Het schema is vol, er zijn voldoende mensen beschikbaar.

Het is hartverwarmend dat zoveel mensen, zowel binnen als buiten Waddinxveen, willen mee helpen. Dank u wel!
Als we op zoek zijn naar heel specifieke hulp en spullen, dan laten we dat weten via onze website en sociale media.

U kunt wel naar de website gaan van www.takecarebnb.org of www.meerinwaddinxveen.nl/oekraine. Misschien kunt u daar uw aanbod melden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Allerlei organisaties verzorgen op dit moment dagactiviteiten voor vluchtelingen. We bekijken telkens met de vluchtelingen aan welke activiteiten behoefte is. Ook het onderwijs is betrokken om kinderen een dagstructuur te geven. Dat betekent dat we op dit moment meer dan genoeg aanbod hebben.

We merken dat er heel veel mensen zijn die willen helpen. Op dit moment hebben we genoeg hulp en spullen. Als we op zoek zijn naar specifieke hulp en/of spullen, dan zetten wij die vraag uit in ons netwerk en laten we het weten op onze sociale media.


Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Wat mooi dat u een actie georganiseerd heeft. Op de website www.meerinwaddinxveen.nl/oekraine vindt u meerdere manieren om te helpen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via hulp@meerinwaddinxveen.nl