Tuincoach

Wilt u van uw tuin ook een groen thuis maken? Een plek waar u verkoeling heeft door de planten en dieren en insecten zich thuis voelen. Maar misschien weet u niet waar u kunt beginnen? Of u vindt het gewoon fijn dat er een keer iemand met u meekijkt. Dan is een gesprek met een van de Waddinxveense vrijwillige tuincoaches iets voor u. Het gesprek is voor inwoners van gemeente Waddinxveen gratis. Het maakt niet uit of woningeigenaar of huurder bent. Binnenkort kunt u via deze pagina een gesprek aanvragen.

Vrijwillige tuincoaches zijn inwoners van Waddinxveen met een passie voor groen. Door hun training en eigen ervaring hebben zij kennis over het groener maken van tuinen. Deze kennis delen ze graag met u. Dit allemaal om van uw tuin een groenere plek te maken waar u minder last heeft van hitte en wateroverlast. En waar dieren en insecten zich beter thuis voelen.

Tijdens een gesprek bij u thuis geeft de coach u tips en advies waarmee u uw tuin groen kunt inrichten. De coach kijkt bijvoorbeeld hoe u regenwater kunt opvangen. Of welke planten bijdragen aan de biodiversiteit van Waddinxveen. Na het gesprek ontvangt u een verslag met praktische tips en adviezen waarmee u zelf aan de slag kunt. Daarmee geniet u snel van uw groene thuis.

Vraag een gratis gesprek aan

U kunt een gesprek met een tuincoach aanvragen door een mail te sturen naar waddinxveen@orbis.nl. Daarna neemt een van de tuincoaches contact op met u voor het gesprek.