Energiecoaches

Wilt u ook energiebesparende maatregelen nemen? Maar weet u niet waar te beginnen? De gemeente Waddinxveen leidt energiecoaches op die u kunnen helpen.

Vraag een gratis gesprek aan met een energiecoach

Als bewoner van de gemeente Waddinxveen kunt u een gratis en vrijblijvend advies aan huis krijgen van een energiecoach uit de gemeente Waddinxveen. Zij helpen u om energie te besparen in uw woning. De energiecoach is vrijwilliger en geheel onafhankelijk.

Zelf energiecoach worden?  

Vindt u het leuk om met allerlei verschillende mensen contact te hebben? En krijgt u energie van mensen helpen? Dan is het werk als vrijwillige energiecoach helemaal iets voor u! Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

Wat doet een energiecoach?

De energiecoach komt bij u thuis en geeft tips om energie te besparen of duurzame energie op te wekken. De coach adviseert u over grotere maatregelen zoals isolatie en zonnepanelen. Kleinere maatregelen, zoals radiatorfolie, bekijkt de energiecoach ook met u. Zo helpt de energiecoach u op weg om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Ook helpt het mee een lagere energierekening.

man en vrouw zitten op bank

Kitty is een topper. Ze wist precies waar ze het over had en gaf goede tips.