Workshop Positieve Gezondheid op 24 mei en 7 juni

Dit nieuwsbericht is verlopen.
16 mei 2023, 11:08

Op 24 mei en 7 juni organiseert de gemeente Waddinxveen samen met Gedeelde Zorg en andere zorgprofessionals uit Waddinxveen een workshop over positieve gezondheid. Positieve gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. De workshop is bedoeld voor Waddinxveense inwoners die meer willen weten over dit onderwerp.

Positieve gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Het gaat er ook om of het lukt u aan te passen aan veranderingen in uw lijf. Of aan veranderingen in uw leven. Zoals een blessure, tegenslag, ouderdomskwalen, problemen thuis, of overbelasting. Of afscheid moeten nemen van iemand die u lief is. In Waddinxveen werken steeds meer zorgprofessionals samen vanuit dit idee. Het gaat er bijvoorbeeld om of u uzelf goed kunt redden. Lukt het om de dagelijkse dingen te doen, zoals het huishouden? Beleeft u nog plezier aan de dingen die u elke dag doet? Het is belangrijk dat u zich gezond voelt op de manier die bij u past.

Ellen de Roos, Preventieregisseur Waddinxveen:

We willen Waddinxveners leren om zelf ‘breed’ naar gezondheid te kijken. Na deze workshop heb je meer invloed op je eigen welbevinden en gezondheid. Zien we u en jou ook op 24 mei of 7 juni?

Ellen de Roos

Aanmelden voor de workshop

U bent van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur in de kantine van voetbalvereniging ASW aan Sniepweg 13E in Waddinxveen. Aanmelden kan voor 1 van de 2 workshops via e.deroos@waddinxveen.nl. Meedoen is gratis.