Wij doen onderzoek naar veiligheid in uw buurt

Dit nieuwsbericht is verlopen.
14 augustus 2023, 13:28

2000 inwoners van Waddinxveen hebben per post een uitnodiging van I&O Research ontvangen om mee te doen aan de Veiligheidsmonitor. Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt. Door uw mening te geven, helpt u mee de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt te verbeteren. De deelnemers zijn willekeurig gekozen om mee te doen aan het onderzoek. Heeft u brief ontvangen? Dan rekenen wij op uw deelname.

Er is een gemeentelijk en landelijk onderzoek

Het gemeentelijk onderzoek is gestart in augustus. Deelnemers hebben een brief ontvangen. Hierin leest u hoe u mee kunt doen. Heeft u geen brief ontvangen? Dan kunt u niet meedoen aan het onderzoek.

Deel uw ervaringen in de veiligheidsmonitor

Wij gebruiken de uitkomsten van dit onderzoek om het veiligheidsbeleid te verbeteren. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners die een uitnodigingsbrief ontvangen, meedoen aan het onderzoek.

Deel uw ervaringen via de veiligheidsmonitor en geef ons de informatie die wij nodig hebben om de gemeente veiliger en mooier te maken.