Wethouder Kerssies plant boom als symbolische start van de oplevering van nieuwbouwproject CottagePark

1 maart 2023, 14:25

Op 27 februari 2023 heeft wethouder Kerssies een boom geplant in het nieuwbouwproject CottagePark. Met het planten van de boom lost de wethouder de belofte in van zijn voorganger, die bij de start van de bouw het aanplanten van de boom had toegezegd. Tijdens het planten van de boom werd wethouder Kerssies vergezeld door Ivo Zweekhorst (directeur Kroon & de Koning) en Lorenz Mooij (directeur NU Projectontwikkeling). De heren werden geholpen door een aantal jeugdige bewoners van de nieuwe wijk. CottagePark is bijna helemaal gebouwd en alle koop- en huurwoningen in het project zijn opgeleverd.

Op 20 juli 2021 startte Kroon & de Koning met de bouw van het nieuwbouwproject CottagePark in Waddinxveen. Het project is een gezamenlijke ontwikkeling van NU Projectontwikkeling en Kroon & de Koning Ontwikkeling en bestaat uit 48 koopwoningen en 12 koopappartementen. Daarnaast zijn er in dit project 24 huurappartementen gemaakt. Het project heeft een grote mix van woningtypes en een ruime speelse opzet met veel groen en water. Alle woningen zijn energiezuinig opgeleverd.

Samen met de bewoners en de partijen die bij de bouw van CottagePark betrokken waren, plantte wethouder Kerssies een van vele bomen in het project. Met het aanplanten van de boom wordt het groene karakter benadrukt, maar het is ook de symbolische start van de oplevering van deze gloednieuwe wijk. Op het terrein worden de komende tijd nog werkzaamheden uitgevoerd voor het groen en de aansluiting op de rotonde. De gemeente streeft naar meer groen en bomen en deze start past goed bij deze plannen. We verwachten dat de laatste werkzaamheden rond eind april 2023 klaar zijn.

Meer informatie

Op www.cottagepark.nl vindt u meer informatie over het project. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info@kroondekoning.nl.