Welk kunstwerk komt er straks in park Beukenhof?

17 januari 2024, 13:16

In het park aan de Beukenhof komt een kunstwerk. De Waddinxveense Kunst Kring en de gemeente Waddinxveen hebben de handen ineengeslagen om een nieuw kunstwerk te laten ontwerpen. Beeldend kunstenaars uit de regio hebben ontwerpen ingestuurd. En u kunt laten weten welk ontwerp uw voorkeur hee­ft. Via het platform Waddsup kunt u uw stem uitbrengen op een van de drie inzendingen.

Het thema voor het kunstwerk is de dynamiek van de democratie

Voor het nieuwe kunstwerk in Waddinxveen is een plek gereserveerd recht tegenover het nieuwe gemeentehuis in het park De Beukenhof. In het park staat al een fontein, kunt u heerlijk zitten en staat volop groen. Om het park compleet te maken komt daar een kunstwerk bij.

Stemmen op een ontwerp kan tot 22 januari 2024

De beoordelingscommissie neemt dit mee om te bepalen welke kunstwerken door gaan naar de volgende ronde. In deze finaleronde werken de kunstenaars het ontwerp verder uit. Daarna wordt de winnaar gekozen.

Iedereen kan meedoen

Wilt u stemmen, maar heeft u geen computer of smartphone? Maak dan een afspraak bij de publieksbalie. Zij zijn bereikbaar via 14 0182 en vullen tijdens de afspraak jouw stem direct in. Of kom naar het gemeentehuis en geef uw stem door.