Vooraankondiging bijeenkomsten Maatschappelijk Cultuurplatform KunstKade

Dit nieuwsbericht is verlopen.
24 november 2022, 17:12

Waddinxveense kunst & cultuurorganisaties en gemeente Waddinxveen nodigen u van harte uit om twee avonden met andere geïnteresseerden te praten, na te denken en ideeën uit te wisselen over de opbouw van Maatschappelijk Cultuurplatform KunstKade.

Het doel van het Maatschappelijk Cultuurplatform is door samenwerking en het delen van inspiratie, een veelzijdig cultureel Waddinxveen te creëren.

Wanneer

Donderdag 12 januari 2023 én dinsdag 24 januari 2023. U bent beide avonden welkom.

Waar

De locaties volgen.

Hoe laat

  • Inloop 18:45 uur 
  • Start 19:00 uur
  • Verwachte eindtijd 22:15 uur 

Hoe     

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we te werk volgens de ‘Open Space Technology’. Dat betekent dat er voor beide avonden geen vooraf vastgestelde agenda is. Als deelnemer bepaalt u zelf mee, tijdens de avond, wat er op de agenda komt. En bepaalt u zelf aan welke thema’s u een bijdrage wilt leveren. De ideeën die tijdens de avond ontstaan, worden verzameld en gedeeld. Door deze opzet is de uitkomst elke avond anders. U bent dan ook voor beide avonden uitgenodigd.

Kortom: Klim op de kade en bouw mee aan Maatschappelijk Cultuurplatform KunstKade!

Zet de data in uw agenda: Donderdag 12 januari 2023 en dinsdag 24 januari 2023. Meld u nu al aan voor één of beide avonden via kunstkade@waddinxveen.nl. En geef de uitnodiging vooral ook door aan iedereen uit uw netwerk met een hart voor kunst en cultuur.