Verguld Hefje voor vrijwilliger Hans Ponsioen

7 februari 2023, 10:27

Maandag 6 februari reikte wethouder Brigitte Leferink een Verguld Hefje uit aan Hans Ponsioen

De heer Ponsioen doet al 25 jaar het wedstrijdsecretariaat bij Biljartclub Onder ons. De uitreiking vond plaats tijdens een bestuursvergadering in het Anne Frankcentrum.

De heer Ponsioen maakt wekelijks de speelschema’s voor de biljartwedstrijden en bekercompetities over alle speeldagen. Hij houdt de standen en uitslagen bij en zet deze elke zondag op de mail. Ook is hij alle speeldagen (maandagochtend, dinsdagmiddag, woensdag- en vrijdagochtend) aanwezig. De biljartclub heeft 65 leden die allemaal meedoen aan deze wedstrijden.

Voor zijn jarenlange tomeloze inzet voor Biljartclub Onder ons beloonde wethouder Leferink de heer Ponsioen met een Verguld Hefje. De heer Ponsioen is een maatschappelijk zeer betrokken persoon die deze mooie Waddinxveense vrijwilligersonderscheiding verdient.

Gemeentelijke onderscheidingen Nieuwe Stijl

Na het vaststellen van de nieuwe beleidsnotitie ‘De gemeentelijke onderscheidingen Nieuwe Stijl 2022’ is het mogelijk om een Verguld Hefje uit te reiken aan personen die een zeer bijzondere prestatie hebben verricht op maatschappelijk gebied.