Vanderloo winnaar Ondernemersprijs Midden-Holland 2023

1 februari 2023, 15:28
Fotograaf: Aschwin Snel

Vanderloo uit Waddinxveen werd maandagavond uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023 in de categorie MKB. Broers Henry en Laurens van der Loo ontvingen hun trofee uit handen van burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis. De jury zei over hen onder meer “Vanderloo’s succes is gebaseerd op kwaliteit, persoonlijke aandacht en vertrouwen. Met die ingrediënten ontstaat de magie in hun evenementen.”

Uit Waddinxveen was Bremmer Schoenen genomineerd in de categorie Detailhandel & Horeca

In het juryrapport wordt met veel bewondering over Bremmer Schoenen gesproken “Er heerst veel enthousiasme en energie bij Bremmer Schoenen, men verstaat het vak.” De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk won uiteindelijk in deze categorie.

Van Noort Bedrijven uit Waddinxveen was genomineerd in de categorie Grootzakelijk

Van Noort kreeg een zeer positieve boordeling met als slotzin “De slogan van Van Noort is “compleet in logistiek” en daar is niks van gelogen.” In deze categorie was DWA uit Gouda de winnaar.

Presentator Wilfried de Jong leidde het programma van dit feestelijke evenement met verve en interviewde de genomineerden, de burgemeesters van de vijf deelnemende gemeenten, de voorzitter van de Stichting Ondernemersprijs Midden-Holland René Mascini en juryvoorzitter Daniël Westerhuis. Op de vraag waarom juist deze bedrijven genomineerd waren lichtte de juryvoorzitter toe ”De bedrijven die hier vandaag op het podium staan voegen allemaal veel waarde toe aan hun omgeving en weten bovendien maatschappelijke veranderingen goed in te bedden in hun organisatie en lopen soms zelfs op maatschappelijke thema’s vooruit. Daarom zijn het prachtige bedrijven”.

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas in samenwerking met de gemeenten georganiseerd. Meer informatie over alle winnaars en genomineerden leest u op de website van Ondernemersprijs Midden-Holland.