Porta Nova genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
8 februari 2023, 10:12

Dinsdag 7 februari bracht het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan de Waddinxveense rozenkwekerij om de ondernemer van harte te feliciteren met de nominatie.

Organisatie Tuinbouw Ondernemersprijs

Onlangs maakte de organisatie van de Tuinbouw Ondernemersprijs de vier genomineerden van de Tuinbouw Ondernemersprijs en de drie genomineerden van de themaprijs ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’ bekend.

Porta Nova wordt gezien als een vooruitstrevend bedrijf

Dat zei het juryrapport van de Tuinbouw Ondernemersprijs: ‘Porta Nova scoort zeer goed op vrijwel alle vlakken waar de jury op heeft beoordeeld. Porta Nova wordt gezien als een vooruitstrevend bedrijf met onder andere een data-analist stevige inzet op robotisering. Ook over de wijze waarop Porta Nova haar product in de markt positioneert wordt geroemd door de jury. Een zeer waardige finalist voor de Tuinbouw Ondernemersprijs!’

Een geweldige prestatie en erkenning van het harde werk en toewijding aan de tuinbouwsector

wethouder Albert Kerssies

Wethouder Albert Kerssies is trots op de Waddinxveense tuinbouwonderneming Porto Nova. “De nominatie voor de Tuinbouw Ondernemersprijs is meer dan op zijn plaats”. De winnaars worden tijdens de uitreiking op 29 maart 2023 bekend gemaakt.