Ondernemers meld u aan voor BinnenKijken bij Bedrijven!

22 december 2022, 14:12

Het jaarlijks terugkerende evenement BinnenKijken bij Bedrijven is van 13 tot en met 17 maart 2023. Ondernemers openen dan hun deuren voor werkzoekenden, carrièreswitchers, stagiaires, zij-instromers en herintreders.

Bent u ondernemer en wilt u hieraan meedoen?

Meld u dan aan via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

Samen halen de bedrijven alles uit de kast om belangstellenden te werven, te inspireren, te leren kennen en in het mooiste geval een match te maken. Projectleider Maya van Es:

Rondleidingen, speeddates, demonstraties, workshops: ieder bedrijf houdt zijn eigen binnenkijk-dag. BKBB is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen. Potentiële medewerkers krijgen zo een goed beeld van hun mogelijkheden binnen een bedrijf. En werkgevers zien wie geknipt is voor de job!

BinnenKijken bij Bedrijven wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland.

Zij doen dit voor de gemeenten in deze arbeidsmarktregio: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Alle branches kunnen meedoen: van logistiek, bouw en transport tot zorg, schoonmaak, groen, techniek, ICT en zakelijke dienstverlening. Dit jaar levert ook het onderwijs een actieve bijdrage, als werkgever én voor de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.

Ga voor meer informatie naar www.binnenkijkenbijbedrijven.nl.