LC Packaging onderscheiden met predicaat Koninklijk

Dit nieuwsbericht is verlopen.
16 februari 2024, 11:17

Het bedrijf LC Packaging is door Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Op donderdag 15 februari reikte loco commissaris van de Koning, mevrouw Jeannette Baljeu het predicaat Koninklijk aan het familiebedrijf uit.

man en vrouw houden fotolijst vast

Wij zijn trots op deze Waddinxveense ondernemer! De onderscheiding is niet zomaar een symbolisch gebaar, het is een erkenning van toewijding en inzet.

Over LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al vier generaties actief is in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van CEO Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923, met als enige activiteiten de inkoop, reconditionering en distributie van (tweedehands) jutezakken. In de loop van de jaren is de dienstverlening en kennis uitgebreid. Tegenwoordig is LC Packaging gespecialiseerd in flexibele verpakkingsoplossingen voor veilig, betrouwbaar en beschermd transport van (droge) bulkgoederen.

Onderscheiding

Het predicaat Koninklijk is een onderscheiding die kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger.