Kom ook naar de uitreiking van de Cultuurprijs

Dit nieuwsbericht is verlopen.
28 augustus 2023, 16:32

Vrijdag 8 september wordt bekend wie van de 5 genomineerden met de prijs naar huis gaat. Wordt het Aleid Abels, Luuk van Gils, Carlijn Hoogeveen, Kuno Mooren of Stefan Vogels? Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom in Cultuurhuys De Kroon om te zien aan wie wethouder Brigitte Leferink de Cultuur- en Aanmoedigingsprijs uitreikt.

U bent welkom vanaf 16:00 uur in Cultuurhuys De Kroon

Dan is de inloop met koffie, thee en muziek door Klassieke Muziekschool Allargando. Om 16:30 uur begint het programma. De toegang is gratis.

Alle genomineerden leveren een belangrijke bijdrage aan het culturele leven van Waddinxveen

  • Beeldend kunstenares Aleid Abels al jaren op allerlei manieren betrokken bij cultuur in Waddinxveen. Van het samenstellen van exposities en lesgeven tot aan het verzorgen van interviews voor het tijdschrift van het Historisch Genootschap.
  • Luuk van Gils is als acteur-performer in Waddinxveen bekend met zijn voorstelling Zwart/Zwart. Hij deelt zichzelf met het publiek in zijn monologen en theaterstukken.
  • Singer-songwriter Carlijn Hoogeveen timmert aan de weg met haar tweede single ‘Hersteld’ die in juni 2023 uitkwam.
  • Kuno Moorden treedt met zijn passie voor muziek op als live vinyl DJ met zijn Livin’ Jukebox. Maar hij zet zich ook in voor het benefietfestival ‘Wokkelblues’.
  • Stefan Vogels brengt kunst en inwoners bij elkaar met ‘Waddinxveen Schetst’ en is samen met anderen bezig met het opzetten van een kunstuitleen.

WadCultureel

De uitreiking van de Cultuur- en Aanmoedigingsprijs is onderdeel van WadCultureel. Het programma en meer informatie over het evenement vindt u op www.wadcultureel.nl.