Jonge leider aan het roer: Waddinxveen verwelkomt nieuwe kinderburgemeester!

21 juni 2023, 16:33

Waddinxveen heeft een gloednieuwe kinderburgemeester. Na een spannende selectieprocedure en een hoeveelheid getalenteerde jonge kinderen, heeft de gemeente Waddinxveen haar vierde kinderburgemeester gevonden. Maak kennis met onze nieuwe kinderburgemeester: Mathijs Verbaas!

Mathijs Verbaas

Vandaag ging burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis op verrassingsbezoek bij de nieuwe kinderburgemeester om het nieuws bekend te maken. Als kinderburgemeester bespreekt Mathijs onder andere ideeën van de kinderen uit Waddinxveen met de burgemeester. Naast activiteiten zoals de intocht van Sinterklaas, Koningsdag, Dodenherdenking en meer, heeft Mathijs zelf ook leuke ideeën voor de kinderen in Waddinxveen. Daarover later meer!

Trots op ons jeugdig talent

We zijn enthousiast om Mathijs als onze nieuwe jeugdige vertegenwoordiger te verwelkomen en kijken er enorm naar uit om samen met hem aan de slag te gaan. We willen ook nog alle andere kandidaten bedanken voor hun inzet en leuke video’s. Jullie hebben laten zien dat Waddinxveen barst van jeugdig talent, en we zijn trots op jullie allemaal!

Gefeliciteerd Mathijs, en heel veel succes met jouw nieuwe rol als kinderburgemeester van Waddinxveen!

Volg de kinderburgemeester via Instagram

Bent u benieuwd wat de kinderburgemeester gaat doen het komende schooljaar? Volg Mathijs dan via Instagram @kinderburgemeesterwaddinxveen.