Inwoners van Waddinxveen kunnen gezamenlijk isolatie inkopen

1 maart 2023, 17:02

In samenwerking met Winst uit je woning organiseert de gemeente Waddinxveen de collectieve inkoop- en adviesactie isolatie. Inwoners uit Waddinxveen met een koopwoning op eigen grond kunnen zo hun woning op een aantrekkelijke manier isoleren. Om voor inwoners alles zoveel mogelijk te regelen, neemt Winst uit je woning bijna al het (uitzoek)werk uit handen. Deelnemers krijgen een op maat gemaakt advies en offertes van (lokale en regionale) installateurs. Zo hoeft u niet zelf op zoek naar onafhankelijk advies en een vergelijking te doen van prijzen en aanbieders.

De campagne start op 27 februari en duurt 8 weken tot 30 april

De maatregelen waar u uit kunt kiezen zijn vloer- en dakisolatie en isolatieglas.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor zonnepanelen. Doordat u samen met andere inwoners inkoopt zijn de voorwaarden goed en bent u verzekerd van een installateur en materialen. Deze installateurs zijn geselecteerd door Winst uit je woning. Deze bedrijven voldoen aan strenge voorwaarden. Dat geeft zekerheid en bespaart u als woningeigenaar tijd en uitzoekwerk.

Kijk voor meer informatie of om u aan te melden op de website van Winst uit je woning.

Subsidiecheck

Daarnaast heeft u vaak ook recht op subsidie. Bij het afnemen van minimaal 2 isolatiemaatregelen loopt de subsidie op tot 30%. Wilt u maar 1 isolatiemaatregel afnemen? Dan krijgt u maximaal 15% subsidie. Winst uit je woning doet deze subsidiecheck én aanvraag gratig voor u.

Informatieavond

Kom alles te weten en stel vragen over de inkoopactie, energiebesparingsmaatregelen, subsidies en financieringen. Op maandag 13 maart om 19.30 uur organiseert Winst uit je woning een online informatieavond voor inwoners van gemeente Waddinxveen. U moet zich hiervoor aanmelden.

Waarom deze actie?

Met deze actie willen wij de Waddinxveners helpen te besparen op hun energierekening en hun wooncomfort te verhogen. Door uw woning goed te isoleren verliest u minder warmte en vermindert u het aardgasverbruik. Daarnaast werken wij als gemeente aan een aardgasvrije toekomst. Door uw woning te isoleren, bent u klaar voor deze toekomst.

Heeft u nog vragen?

Als u vragen hebt kunt u bellen met de servicedesk van Winst uit je woning op: 023-5836936. Vrijblijvend inschrijven voor de actie kan tot 30 april 2023 via de website van Winst uit je woning.