E-mailservice Berichten over uw Buurt

5 april 2024, 13:53

Van 8 april tot en met 12 april wordt in Waddinxveen de e-mailservice Berichten over uw Buurt ingevoerd. Dit is een e-mailservice van de overheid. Zo blijft u op de hoogte van besluiten in de buurt van uw woonadres.

Deze e-mailservice stuurt automatisch berichten naar inwoners over besluiten, ook wel bekendmakingen genoemd

Dit zijn aangevraagde en verleende vergunningen, bouwplannen, kappen van bomen en aanpassingen of toevoegingen in (plaatselijke) wet- en regelgeving. Iedereen kan die besluiten/bekendmakingen nu ook al inzien via www.officielebekendmakingen.nl. Als de e-mailservice ingaat, hoeft u niet meer zelf op zoek te gaan. U krijgt de informatie automatisch toegestuurd per e-mail door deze nieuwe e-mailservice Berichten over uw Buurt.

Alle inwoners van 25 jaar en ouder, waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid, zijn automatisch aangemeld

U ontvangt een e-mail met meer informatie over de e-mailservice Berichten over uw Buurt. Via MijnOverheid.nl geeft u aan hoe vaak u de e-mail wilt ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich afmelden via de link “Wilt u zich afmelden?” onderaan in de mail.

U ontvangt de e-mail van Overheid.nl

In deze e-mail staan links naar websites zodat u makkelijk en snel toegang heeft tot de informatie. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Via links in nagemaakte nep-e-mails proberen zij u te lokken naar valse websites (phishing). Controleer daarom altijd eerst de afzender voordat u op een link klikt. De afzender van deze e-mail is noreply@overheid.nl.

Wilt u meer weten over Bericht over uw Buurt?

Ga dan naar www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt/rondom-uw-woonadres. Een overzicht met veel gestelde vragen vind u op www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt/rondom-uw-woonadres/veelgestelde-vragen.