College bezoekt Holland Haag

Dit nieuwsbericht is verlopen.
20 april 2023, 15:52
Foto: Holland Haag

Het college van B&W bracht dinsdag 18 april een werkbezoek aan Holland Haag. Directeuren Agaath den Heijer en Rob Appel en adjunct-directeur Lara Mensink verwelkomden het college in het hoofdkantoor op industrieterrein Coenecoop. Tijdens het werkbezoek namen mevrouw den Heijer, de heer Appel en mevrouw Mensink het college mee in de geschiedenis van Holland Haag en vertelden meer over hun noviteiten.

Wethouder Kerssies (Economie) was enthousiast over het bezoek:

“Wat is het iedere keer weer mooi om kennis te maken met de gedreven ondernemers in Waddinxveen. Als college blijven we graag op de hoogte over waar ondernemers mee bezig zijn en wat hen inspireert.”

wethouder Albert Kerssies

Holland Haag bestaat al sinds 1920 en is begonnen als een woningtextiel groothandel. In 2005 is besloten om zich geheel op gordijnstoffen te gaan richten. Sindsdien houdt Holland Haag zich bezig met het op maat maken van luxe gordijnen. Als totaalleverancier ontwerpen, produceren en leveren zij hun producten zelf. De laatste noviteiten kwamen ook aan bod tijdens de uitleg. Een gordijnencollectie die lichtinval in huis beperkt tot 60%, zonlicht reflecteert en zorgt voor thermische isolatie, energiebesparing en geluidsabsorptie.

Het college gaat regelmatig op werkbezoek bij organisaties of bedrijven

Ze doet dit om te weten wat er gebeurt en leeft in Waddinxveen. Heeft u hier een idee voor? Neem dan contact op met ons via kabinetszaken@waddinxveen.nl.