Deze pagina is verlopen.

Troelstrahoeve opknappen

In november en december 2022 werkt aannemer Wegenbouw-Bestratingen Nederland ’81 B.V. aan de herinrichting van de Troelstrahoeve. Een deel van de weg krijgt nieuwe bestrating, we vernieuwen de kabels van de openbare verlichting en de straatkolken koppelen we af van het riool.

Start werkzaamheden 

De werkzaamheden starten op maandag 21 november. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 23 december 2022. Door onder andere het weer, wijken we af van de planning als dat nodig is.

Wat gaan we doen?

  • De rijbaan van de Troelstrahoeve tussen Mina Druckerhoeve en Schaepmanhoeve wordt opnieuw bestraat. We herbruiken zoveel mogelijk materiaal. Kapot materiaal vervangen we voor nieuw.
  • De straatkolken koppelen we af van het riool. Wij brengen het regenwater naar het openbare water. Dit heeft twee voordelen: het riool wordt minder belast wordt en we sturen geen schoonwater naar de zuivering.
  • We vervangen de openbare verlichting door LED-verlichting. Ook vernieuwen we de kabels van de openbare verlichting. Dit geldt ook voor de masten en de verlichting. 

Bereikbaar voor bewoners en hulpdiensten 

Tijdens de werkzaamheden is de weg helemaal afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) is de Troelstrahoeve altijd bereikbaar. De aannemer heeft elke week contact met de hulpdiensten over de bereikbaarheid van de wijk. Zij weten altijd hoe zij hun bestemming het snelste kunnen bereiken. 

Is er een bijzondere gebeurtenis in deze periode?

Bijvoorbeeld een verbouwing, een bruiloft of een begrafenis. Neem dan contact op met de omgevingsmanager van Nederland ’81 B.V. Samen met u kijken zij naar een oplossing.

Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren?

Omdat de weg opnieuw bestraat wordt, kunt u tijdens de werkzaamheden niet op de straat te parkeren. 

Overhangend groen weghalen

Hangen er vanuit uw tuin takken van hagen en/of bomen over de stoep of de weg? Dan moet dit verwijderd zijn voordat de werkzaamheden starten. Er mag niks in de weg liggen bij de erfgrens. 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met de omgevingsmanager. Hij is voor u het aanspreekpunt voor al uw vragen en meldingen over het project. U bereikt de omgevingsmanager via mail: p.v.d.gronden@nederland81.nl