Rotterdampas: óók in Waddinxveen

De Rotterdampas geeft veel kortingen of zelfs gratis toegang tot allerlei toeristische attracties, musea en theaters, schoonheidssalons, in restaurants en nog veel meer.

De pas is beschikbaar voor iedereen.

Let op:  In verband met werkzaamheden aan het systeem kan er in de periode van 23 oktober tot 1 november 2020 geen Rotterdampas worden aangevraagd.  Voor meer informatie kijk op www.rotterdampas.nl

Wat kost het?

  •  € 60,-- per volwassene, € 12,50 voor kinderen t/m 17 jaar
  •  €   5,-- voor mensen met een minimum inkomen, met een gratis exemplaar voor kinderen t/m 17 jaar. Kijk voor het inkomen dat u maximaal mag hebben op www.waddinxveen.nl/minimaregelingen-2019 onder Meer informatie.

De pas is geldig van 1 maart 2020 tot 1 maart 2021.

Hoe werkt het?

Wat kunt u doen met de Rotterdampas?

Met de Rotterdampas kunt u meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting. Wat voor leuke dingen? Ontsnappen uit de escape room, meubels leren maken, een rondleiding bij Feyenoord of door de stad. Het kan allemaal met de Rotterdampas, net als gratis naar het zwembad en de leukste musea. Maar ook bekende toppers Pathé, Diergaarde Blijdorp, Duinrell, de Euromast, Spido, Plaswijckpark en de Laurenskerk doen mee.

De ruim 400 jaaracties, 250 seizoenacties én de extra maand- en lastminute-acties zijn goed voor veel plezier tegen heel weinig geld. Check al die leuke acties op www.rotterdampas.nl of download de app.

Ook korting in Waddinxveen en Gouda

Rotterdampassers krijgen in Waddinxveen onder andere korting bij Stichting Vonk, Aikido school Kinonagare en Bibliotheek De Groene Venen. In Gouda kunt u naar het Jeugdtheaterhuis, Museum Gouda of Monkey Town Gouda. Kijk voor het aanbod op dit moment op www.rotterdampas.nl.

Wat moet ik doen?

Waar koopt u de pas?

U vraagt de Rotterdampas vanaf 1 februari aan op het gemeentehuis. Voor de aanvraag moet u een afspraak maken via www.waddinxveen.nl/afspraakmaken. Lukt het niet via een computer, bel dan 140182.

Wat heb ik nodig?

  • Legitimatiebewijs
  • Een pasfoto meenemen is niet nodig, deze wordt ter plekke gemaakt. Neem wel een foto mee voor degene (bijvoorbeeld een kind) die niet bij de aankoop aanwezig is (een foto op uw smartphone is ook geschikt).

Bij het aanvragen moet u gelijk betalen. Binnen 5 werkdagen krijgt u de pas thuisgestuurd, samen met de jaargids en het seizoensblad.

Heeft u gevonden wat u zocht op deze pagina?