We willen het Papaverveld, Wikkeveld, Zuringveld en de Groenezoom een moderne uitstraling geven.

Daarom knappen we deze straten op vanaf eind 2022.

We gaan:

  • De rijbaan Groenezoom aanpassen van asfalt in straatstenen.
  • De andere rijbanen, parkeervakken en trottoirs opnieuw straten.
  • De openbare verlichting vervangen.
  • De kolken en afvoerleidingen vernieuwen.
  • Het groen, waar nodig, vervangen of aanvullen.
  • De speelplaats opknappen.

Meedenken over de inrichting van de weg?

We vinden het belangrijk dat bewoners hun ervaringen delen van de situatie die er nu is. De bewoners van Papaverveld, Wikkeveld, Zuringveld en Groenezoom hebben een uitnodiging ontvangen om een vragenlijst in te vullen. De resultaten nemen we, waar mogelijk, mee in het ontwerp.

 

Bewonersavond presentatie voorlopig ontwerp

Eind februari houden we een digitale bewonersavond, de datum is nog niet bekend. Op deze avond presenteren we het nieuwe ontwerp van de wijk. Bewoners in de buurt van de wijk krijgen een brief met een uitnodiging. De brief krijgt u  ongeveer 2 weken voor de datum van de bewonersavond. In deze brief staat hoe u zich aanmeldt voor deze bewonersavond.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op

U kunt mailen met Peter Hermanns via p.hermanns@waddinxveen.nl

Op deze overzichtskaart staat het Papaverveld, het Wikkeveld, het Zuringveld en de Groenezoom.

Op deze kaart staat Papaverveld, Wikkeveld, Zuringveld en Groenezoom. De route van de werkzaamheden begint bij de aansluiting op de Staringlaan. De weg maakt een knik en komt uit bij Zuringveld. De weg maakt daarna een haakse hoek en komt uit op Wikkeveld. Daarna maakt de weg een haakse hoek en komt uit op Papaverveld. Daarna maakt de weg weer een haakse hoek en komt de weg uit op Wikkeveld en Zuringveld.

 

Wat staat er op de overzichtskaart

Op deze overzichtskaart staat Papaverveld, Wikkeveld, Zuringveld en Groenezoom. 

De route van de werkzaamheden begint bij de aansluiting op de Staringlaan. De weg maakt een knik en komt uit bij Zuringveld. De weg maakt daarna een haakse hoek en komt uit op Wikkeveld. Daarna maakt de weg een haakse hoek en komt uit op Papaverveld. Daarna maakt de weg weer een haakse hoek en komt de weg uit op Wikkeveld en Zuringveld.