Rectificatie bestemmingsplan ‘Kerkstraat 19-23’ en ontwerp uitwerkingsplan bedrijvenpark Parkrand Park Triangel, 2023 week 03

Op woensdag 11 januari is in het Hart van Holland en de gemeentelijke website een rectificatie gepubliceerd over het bestemmingsplan Kerkstraat 19-23 en het ontwerp uitwerkingsplan bedrijvenpark Parkrand Park Triangel. Wegens een technische storing zijn de plannen niet op ruimtelijkeplannen.nl gepubliceerd en daarom zijn de inzage termijnen een week opgeschoven. De inzage termijn voor beide plannen zou vanaf 11 januari 6 weken duren.

Helaas is gebleken dat de technische problemen nog niet zijn opgelost. Het gevolg hiervan is dat de bovenstaande plannen nog niet zijn gepubliceerd. Om deze reden wordt de inzage termijn opnieuw met een week uitgesteld.

Het bestemmingsplan ‘Kerkstraat 19-23’ en het ontwerp uitwerkingsplan bedrijvenpark ‘Parkrand’ liggen ter inzage van 18 januari tot en met 2 maart 2023. Voor het indienen van een zienswijze wordt u verwezen naar de eerdere publicatie op www.officielebekendmakingen.nl van 11 januari 2023.