We gaan Otto-erf en Woubrechterf een moderne uitstraling geven. Daarom knappen we deze straten op vanaf eind 2023.

We gaan:

  • de rijbanen, parkeervakken en trottoirs opnieuw straten;
  • de openbare verlichting vervangen;
  • de kolken en afvoerleidingen vernieuwen;
  • het groen, waar nodig, vervangen of aanvullen.

Meedenken over de inrichting van de weg?

We vinden het belangrijk dat bewoners hun ervaringen delen over de situatie die er nu is. De bewoners van Otto-erf, Woubrechterf en een deel van Roosje Voshoeve ontvangen een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. De resultaten nemen we mee in het ontwerp.

Bewonersavond op maandag 17 oktober 2022

Op maandag 17 oktober kunt u binnenlopen in de raadzaal op het gemeentehuis. Dit kan op een tijdstip tussen 19:00 en 20:30 uur dat u het beste uitkomt. Daar zijn de tekeningen van het schetsontwerp te zien en kunt u vragen stellen aan medewerkers die aanwezig zijn. Bewoners die in de wijk wonen, krijgen een brief met een uitnodiging voor deze avond. 


Heeft u vragen? Neem dan contact op

U kunt mailen met Peter Hermanns via p.hermanns@waddinxveen.nl

Op de overzichtskaart hieronder staat het gebied waar gewerkt wordt.

Wat staat er op de overzichtskaart?

Op de kaart staat een geel gebied. Dit gele gebied is ook aangegeven met "nummer 1" en zijn de straten Otto-erf, Woubrechterf en een deel van Roosje Voshoeve. 

Het Otto-erf begint bij Nicolaaserf en gaat via een aantal bochten naar Woubrechterf. Aan deze weg liggen een paar doodlopende straten. Woubrechterf bestaat uit een rechte weg met een aantal straten daaraan vast. Het Woubrechterf gaat daarna over in Roosje Voshoeve. Roosje Voshoeve gaat met een aantal bochten naar de Zuidplaslaan.