Woningeigenaren

Bij de transitie van aardgas naar een andere, duurzame optie werken we met een doelgroepgerichte aanpak. Bij de doelgroepen maken we onderscheid tussen woningeigenaren en huurders van woningen en gebouwen.

We vragen u als woningeigenaar om een voorkeur uit te spreken

We willen u de komende tijd zo goed mogelijk informeren over de andere duurzame oplossingen in plaats van aardgas. Ook willen we weten welke vragen u heeft voordat u een voorkeur kunt uitspreken. Naast het bijwonen van bijeenkomsten kunt u deelnemen aan de werkgroep en mee-leesgroep om direct mee te denken en op de hoogte te blijven. We willen u zo goed mogelijk helpen om een voorkeur uit te spreken voor uw woning en buurt.

Een man zit gehurkt voor een warmtepomp die p de buitengevel van zijn huis is bevestigd.

We zijn wekelijks aanwezig in de wijk

We willen op verschillende manieren en tijden beschikbaar zijn voor u. Zo zijn we wekelijks aanwezig op een locatie bij u in de buurt: de Wingerd 45. Hier bent u welkom om tijdens de openingstijden zonder afspraak naar binnen te lopen om al uw vragen te stellen.

Heeft u zich al verdiept in de andere duurzame opties in plaats van aardgas en is uw woning al verduurzaamd? Of u weet al wat uw voorkeur is? Dan gaan we graag met u in gesprek. U kunt hiervoor naar een van de bijeenkomsten komen of loop binnen bij de Wingerd 45.