Schone energie opwekken

Zonnepanelen

Wilt u zelf energie opwekken? Dat kan met zonnepanelen. Ook zonnepanelen op het westen of oosten kunnen rendabel zijn. Steeds meer mensen nemen zonnepanelen. Dat is ook niet zo vreemd want inmiddels is het een zeer rendabele investering geworden.

Wilt u zien of uw dak geschikt is? Dat kan via zonnedakje. Wilt u meer informatie, ga naar duurzaam bouwloket.

Ook als u geen eigen (geschikt) dak hebt voor het plaatsen van zonnepanelen, dan kunt u met zonne-energie aan de slag. Er is een energiecoöperatie in Waddinxveen, Groen Waddinxveen, die graag met bewoners in gesprek komt.

Energiecooperatie Waddinxveen

Zijn zonnepanelen bij uzelf niet mogelijk, maar wilt u wel gebruik maken van zonne-energie? Neem dan contact op met de energiecoöperatie in Waddinxveen. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Servicepunt Energietransitie bedrijven

Wilt u als ondernemer verduurzamen, maar ziet u op tegen het gedoe en mist u wellicht de kennis om te investeren in de juiste energiebesparende maatregelen? Het Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland (SEB-MH) helpt u met hand-en-spandiensten. Kijk op de website van het Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland voor meer informatie of stuur een e-mail.

Het Servicepunt is een samenwerking van de duurzaamheidsplatforms uit het bedrijfsleven met de energiecoöperaties in Midden-Holland.