Waddinxveense Isolatiesubsidie

Heeft uw koopwoning (geen appartement) in Waddinxveen een energielabel D, E, F of G? En is uw WOZ-waarde onder de € 372.000,00 of komt u in aanmerking voor de energietoeslag? Dan kunt u de Waddinxveense Isolatiesubsidie aanvragen. De gemeente Waddinxveen staat klaar om u te helpen uw huis te isoleren en uw energierekening te verlagen.

De Waddinxveense Isolatiesubsidie is er voor twee groepen in Waddinxveen. Wij helpen ze met het verduurzamen van hun woning. Deze groepen zijn:

  • Eigenaren van een koopwoning (geen appartement) met een WOZ-waarde van minder dan € 372.000,00 en een energielabel van D, E, F of G. Als uw woning hieraan voldoet, kunt u tot wel € 1.000,00 ontvangen om isolatiemaatregelen naar keuze uit te voeren. Dat betekent een comfortabel huis en minder kosten voor u.
  • Eigenaren van een koopwoning (geen appartement) met een energielabel D, E, F of G en die in aanmerking komen voor de energietoeslag (of deze al hebben ontvangen). Voldoet u hieraan? Dan kunt u zelfs tot € 3.000,00 krijgen om een of meer isolatiemaatregelen uit te voeren.

U vraagt de Waddinxveense Isolatiesubsidie aan via Winst uit je Woning. Wij willen zoveel mogelijk inwoners uit deze groepen ondersteunen. Het isoleren van hun woning moet daarom zo soepel mogelijk verlopen. Dat doen we in samen met de organisatie Winst uit je Woning. Dit is een organisatie die veel ervaring heeft met het helpen van inwoners met energie besparen.

De gemeente Waddinxveen neemt tijdens de actie contact op met de doelgroep. Als u binnen deze groep valt dan heeft u een brief ontvangen met daarin een link naar de actie.

Ga naar Winst uit je Woning en start de aanvraag

Winst uit je woning helpt u tijdens het hele proces.

  • U krijgt een gratis advies, bespaarplan en een aanbod voor het uitvoeren van maatregelen.
  • Als u akkoord geeft, wordt de isolatiemaatregel uitgevoerd.
  • Winst uit je woning reserveert het subsidiebedrag voor u.
  • Als de isolatiemaatregel is uitgevoerd, betaalt Winst uit je woning het isolatiebedrijf.
  • Als de maatregel(en) hoger uitvallen dat het ontvangen subsidiebedrag, dan ontvangt u een factuur met het overgebleven bedrag.

Heeft u geen brief ontvangen, maar hoort u wel bij een van groepen? Neemt u dan contact op met Winst uit je Woning en bel de servicedesk tussen 8.30 en 17.30 uur via telefoonnummer 023 583 6936

Wilt u de subsidieregeling doorlezen? Deze staat vanaf 12 oktober op www.officielebekendmakingen.nl