Malika, medewerker klantcontact

Malika, medewerker klantcontact

De flexibiliteit die gemeente Waddinxveen mij biedt vind ik erg fijn, zeker met kleine kinderen thuis

Malika

Wat doe je voor werk?

Als je binnenkomt in het gemeentehuis is de kans groot dat je mij bij de receptie of balie ziet zitten. Hier geef ik paspoorten, rijbewijzen en uittreksels uit. Verder werk ik ook bij het klantcontactcenter en heb ik leuke en interessante gesprekken met inwoners. Ook houd ik de begraafplaats administratie bij. Hiervoor heb ik bijvoorbeeld contact met nabestaanden en team financiën.

Waarom heb je gekozen om te werken voor Waddinxveen?

Ik heb de afgelopen jaren gewerkt als huishoudelijke hulp bij een zorgorganisatie en de administratie van een kinderopvangorganisatie gedaan. Via een uitzendbureau kwam ik als flexwerker bij de gemeente terecht. De flexibiliteit die gemeente Waddinxveen mij biedt vind ik erg fijn, zeker met kleine kinderen thuis! Sinds een paar maanden ben ik in vaste dienst bij de gemeente.

Wat vind je het leukst aan werken bij gemeente Waddinxveen?

Ik werk in een hecht team, er is een fijne werksfeer en we kunnen goed samenwerken. Die klik met collega’s vind ik erg belangrijk.

Wat viel je op toen je hier net begonnen was?

De flexibiliteit die gemeente Waddinxveen biedt vind ik bijzonder. Hierdoor kan ik er zijn voor mijn kinderen én werk doen wat ik leuk vind!

Wanneer ga jij met een blij gevoel naar huis?

De afwisseling in het werk geeft mij een voldaan en goed gevoel. Ik ben blij als ik een inwoner goed heb kunnen helpen en trots op de verantwoordelijkheid die ik heb gekregen met de administratie van de begraafplaats.

Hoe merk je dat je werkgever betrokken is bij jou?

Mijn collega’s zijn heel open en ik kan altijd bij ze terecht. Ze denken met mij mee en ik kan volledig mijzelf zijn. Ik volg nu een opleiding Basiskennis Burgerzaken en ben daar erg trots op! Ik ben blij dat Waddinxveen mij deze kans heeft gegeven.