Lintjesregen Waddinxveen 2023

26 april 2023, 13:04
Van links naar rechts en van boven naar beneden: hr. Kerkhoven, hr. Van Duuren, hr. Berkouwer Mw. Noordhoek-’t Hart, echtpaar Hoogendoorn-Straaijer.

Traditiegetrouw vond op woensdag 26 april de lintjesregen plaats. Burgemeester Nieuwenhuis reikte zes Koninklijke Onderscheidingen uit aan bijzondere Waddinxveners: mevrouw J.S. Noordhoek-’t Hart, echtpaar mevrouw M. Hoogendoorn-Straaijer en de heer J. Hoogendoorn, de heer W.J. Kerkhoven, de heer J.A. Berkouwer en de heer C.P. van Duuren MCPm. Het ontvangen van een lintje was voor alle zes een verrassing. Op lintjesregen decoreren we de Waddinxveense inwoners die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de samenleving.

De heer Van Duuren werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De andere gedecoreerden werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Wij feliciteren alle gedecoreerden met hun onderscheiding!

Kent u iemand die een lintje verdient?

Kent u ook iemand die veel betekent voor de samenleving en vindt u dat die persoon ook een onderscheiding verdient? Meer informatie over het voordragen van een inwoner vindt u op www.lintjes.nl of op de pagina Koninklijke Onderscheiding.