College bezoekt Delta Wines

Dit nieuwsbericht is verlopen.
24 mei 2023, 13:54

Het college van B&W bracht dinsdag 16 mei een werkbezoek aan Delta Wines. Het college is verwelkomd door Joris Snelten (CEO), Valentijn Schenk (Operational Director), Serge Nederpel (Financial Director) en Petra van der Wouden (Manager Commercial Support). De collegeleden kregen een interessante presentatie over de geschiedenis van Delta Wines, hun werkwijzen en inspirerende initiatieven. Zo’n initiatief is bijvoorbeeld de ontwikkeling van non-alcoholische wijnen. Een rondleiding door de hallen van Delta Wines maakte het bezoek compleet.

Dat we in Waddinxveen zo’n internationale speler huisvesten, vind ik mooi. Delta Wines heeft een lange geschiedenis, met Waddinxveense wortels. Het is inspirerend om te zien hoe dit bedrijf zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft.

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis

Delta Wines is marktleider in distributie van wijn vanuit alle wijnregio’s

Na de oprichting in 2005, groeide het bedrijf uit tot marktleider in distributie van wijn van maar liefst  270 wijnproducenten ter wereld. Delta Wines distribueert naar zowel supermarkt-, speciaalzaak- als foodservicekanaal. Hiermee is Delta Wines de grootste wijnimporteur van Nederland. Naast de distributie in Nederland, exporteren ze ook wijnen en hebben deelnemingen in Polen, Tsjechië, België, Finland en Noorwegen.

Het college gaat regelmatig op werkbezoek bij organisaties of bedrijven

Ze doet dit om te weten wat er gebeurt en leeft in Waddinxveen. Heeft u hier een idee voor? Neem dan contact op met ons via kabinetszaken@waddinxveen.nl