Maatschappij

Samen het verschil maken

Wil jij het verschil maken in het leven van onze Waddinxveense inwoners? Kom dan werken bij ons aandachtsgebied Maatschappij. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen op zijn eigen manier. Wij zorgen ervoor dat inwoners elkaar kunnen ontmoeten, kunnen sporten en bewegen. Dat zij kunnen genieten van kunst en cultuur en er voor- en vroegschoolse educatie en onderwijs voor de jongere generaties beschikbaar is. De mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, geven wij extra zorg en ondersteuning.

Ricardo Buskop – Concernmanager Maatschappij

Dat brengt uitdagingen met zich mee. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we als snelst groeiende gemeente van Nederland genoeg maatschappelijke voorzieningen hebben? Hoe zorgen we voor een passend zorgaanbod van goede kwaliteit, zonder dat we uit de pas lopen met de kosten?

We hebben dus te maken met ingewikkelde vraagstukken, waarbij we out of the box moeten denken om tot een goede oplossing te komen. De collega’s bij Maatschappij werken hard, maar doen dat wel samen. Als je bij ons komt werken, krijg je veel vrijheid en vertrouwen om je werk op jouw manier aan te pakken. Ook in juniorfuncties krijg je al snel veel verantwoordelijkheid. Want wij geloven dat je je op die manier snel kunt ontwikkelen. Past dit bij jou?