Bedrijfsvoering

Samen werken aan een groeiend Waddinxveen

Werk je bij Bedrijfsvoering, dan zorg je ervoor dat iedereen in de organisatie op een fijne en efficiënte manier zijn werk kan doen. Door advies te geven of te faciliteren help jij jouw collega’s én de inwoners en ondernemers van Waddinxveen. Of je bezig bent met nieuwe wetgeving, zorgt voor het betalen van rekeningen of de laatste ontwikkelingen volgt op het gebied van ICT. Je doet dit samen met andere collega’s uit je team of de rest van de organisatie.

Ingrid Breedijk – Concernmanager Bedrijfsvoering

Waddinxveen groeit en onze organisatie ook. En een groeiende organisatie betekent nieuwe uitdagingen. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we goed met elkaar kunnen blijven samenwerken, of dat nu op het gemeentehuis, vanuit huis of een andere locatie is? Hoe ondersteunen we onze collega’s met de juiste faciliteiten en hoe zorgen we ervoor dat we ons 1 organisatie blijven voelen? Samen met collega’s werk je aan deze en andere uitdagingen.

Bij Bedrijfsvoering is er aandacht voor jou en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je zoekt elkaar op en zet dat extra stapje omdat je het zelf wilt, niet omdat het moet. Wij vinden het belangrijk dat je werk doet waar je blij van wordt. Daarom krijg je bij ons vrijheid om te doen wat past bij jouw vaardigheden. Zodat jij en Waddinxveen de ruimte krijgen om te groeien.