Move2social

Heb jij een concreet idee voor een sociale onderneming met een innovatieve dienst of product waarbij maatschappelijke impact voorop staat? Creëer je bijvoorbeeld werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of zet je een circulair bedrijf op? En ben je gevestigd in de gemeenten Waddinxveen, Zoetermeer of Alphen aan den Rijn? Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst van Move2Social Groene Hart op 1 oktober, 19:00 in het Werkcafé op het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn! Of meld je direct aan voor deelname via de website!

Move2Social Groene Hart helpt sociale ondernemingen om hun bedrijf te starten en te ontwikkelen door je in drie maanden tijd te begeleiden via diverse workshops, expertmeetings en persoonlijke businesscoaching. Deelname is kosteloos, het enige wat we vragen is inzet en commitment tijdens het programma.

Ben of ken jij een sociaal ondernemer? Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op www.move2social.nl/groene-hart/. Hier vind je ook de voorwaarden voor deelname. Aanmeldenkan tot14 oktober 2019.

logos deelnemende partijen