Zaterdag 3 april heeft wethouder Kortleven de winkel van Service One Media op het Gouweplein geopend. 

Service One Media is een nieuw bedrijf in Waddinxveen
Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren al gespecialiseerd in data recovery en de montage en installatie van multimediaproducten. Service One Media gaat zich met deze nieuwe winkel nu ook richten op de verkoop van onder meer televisies, laptops, (game) pc’s en andere gadgets. Producten kunnen in de regio gratis worden thuisbezorgd en gemonteerd. Daarnaast gaat het bedrijf iets aanbieden wat Waddinxveen nog niet heeft, namelijk een snelle reparatieservice voor smartphones. 

Gecertificeerd leerbedrijf voor jongeren
Een andere unieke eigenschap van Service One Media is het jonge team. De bedrijfsleider Roy is 22 jaar en de andere teamleden zijn allemaal tussen de 16 en 30 jaar oud. Het team wordt ondersteund door eigenaar Henk, die zich vooral op de achtergrond met de strategie bezighoudt. Als gecertificeerd leerbedrijf wil het bedrijf ook in de komende jaren kansen creëren voor enthousiaste jongeren. Wethouder Kortleven :”Een moedige stap om in deze tijd een winkel te openen. Mooi dat het Gouweplein weer een winkel rijker is. Ik vind de ambitie om jongeren een kans te geven een enorm pluspunt”.

Een echte dorpswinkel
Service One Media wil een echte dorpswinkel worden. Claudia, werkzaam bij het bedrijf als freelance marketeer, zegt hierover: “Als geboren en getogen Waddinxveense, weet ik dat men het fijn vindt als er hier een winkel is waar je gewoon even binnen kan lopen voor advies en met goede service geholpen wordt. Dat willen we met Service One Media ook uitstralen”.
Voor meer informatie kijk op www.serviceonemedia.nl