Op maandag 25 januari 2021 overhandigde wethouder Brigitte Leferink (Sport) een jubileumcheque aan de voorzitter van Jazzdans- en Turnvereniging TOOS, Willem Jan Kerkhoven. TOOS bestaat op deze dag precies 100 jaar. Door de huidige coronamaatregelen wordt het jubileum later gevierd.

Wethouder Leferink: “Het 100-jarig bestaan van TOOS is zeker een felicitatie waard. TOOS is een begrip in Waddinxveen. Elke Waddinxveen kent wel iemand die lid is van de vereniging. Of het nu een kind of kleinkind is dat bij TOOS sport. Of dat u er zelf gegymd heeft. De vereniging neemt een belangrijke plek in voor veel Waddinxveners. Het is jammer dat de jubileumactiviteiten door de coronamaatregelen uitgesteld moesten worden. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet.”

Jazzdans- en Turnvereniging TOOS

TOOS heeft een breed sportaanbod voor alle leeftijden en op elk niveau. Van dans, twirlen en gym. Voor iedereen van 1 tot 80 jaar is er wel een geschikte les te vinden. De vereniging heeft meer dan 800 leden. TOOS staat officieel voor ‘Ter Ontwikkeling Onzer Spieren. Maar tegenwoordig is het motto van de vereniging ‘Tijdloos Opwindend Ontspannend Sportief’.