Schielandweg opknappen

Aannemer van Ooijen begint maandag 6 februari 2023 met het werk

Van Ooijen uit Gouda is geselecteerd als aannemer. De aannemer is vanaf 6 februari tot 17 maart 2023 aan het werk. Dan gaan zij de bestaande bestrating verwijderen en nieuwe bestrating aanbrengen.

Het werkgebied ligt tussen de Jan Dorrekenskade-oost en de brug bij de Oostpolderweg.

Tijdelijk minder parkeerplaatsen door het werk

Door het werk zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar langs de Schielandweg. Hierdoor kan de parkeerdruk in de buurt van het werk toenemen. We doen ons best om het aantal beschikbare parkeerplekken zo hoog mogelijk te houden. Maar het kan voorkomen dat u tijdelijk uw auto verder van uw bestemming moet parkeren.

Wij verzoeken u uw auto nooit binnen het werkvak te parkeren. En parkeer altijd in een officieel parkeervak. Alvast bedankt voor uw medewerking!

De buurt blijft bereikbaar voor hulpdiensten tijdens het werk

Op de locatie waar door de aannemer gewerkt wordt is de rijweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Volg de aangegeven omleidingsroutes.

De hulpdiensten weten hoe zij hun bestemming het snelste bereiken.

Contact omgevingsmanager

Heeft u vragen? Stel deze aan de omgevingsmanager van aannemer Van Ooijen via het e-mailadres: schielandweg@van-ooijen.nl

Wij proberen u goed te informeren en snel antwoord te geven op uw vragen.

Overzichtskaart Schielandweg

Op deze overzichtskaart staat de Schielandweg. Het werkgebied loopt vanaf de Jan Dorrekenskade-oost tot de brug bij de Oostpolderweg en is aangegeven met een rode rand.