Heeft u op dit moment geen baan, maar wilt u wel graag werken? Dreigt u binnenkort uw baan te verliezen? Vindt u uw werk niet meer leuk? Heeft u uw opleiding niet afgemaakt of wilt u zich laten omscholen? Bent u ondernemer en denkt u erover om uw koers te veranderen, te stoppen met uw bedrijf of om in loondienst te gaan? Met deze en vele andere vragen kunt u terecht bij het Werkcafé Midden-Holland. 

Voor wie is het Werkcafé?

Het Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. 

Wanneer is het Werkcafé?

Vanaf 1 juni 2022 is elke dinsdag naast Gouda ook 1 loket in Bodegraven-Reeuwijk of Krimpenerwaard of Waddinxveen in de middag open. Het is gratis, u kunt er terecht zonder afspraak en een kopje koffie of thee staat klaar. 

Bodegraven

Datum     : Elke eerste dinsdag van de maand 
Tijdstip    : van 14.00 tot 16.00 uur  
Locatie    : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Bergambacht

Datum     : Elke tweede dinsdag van de maand 
Tijdstip    : van 14.00 tot 16.00 uur  
Locatie    : Raadhuisstraat 5, Bergambacht

Waddinxveen

Datum     : Elke derde dinsdag van de maand 
Tijdstip    : van 14.00 tot 16.00 uur  
Locatie    : Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen

Gouda

Datum     : Elke dinsdagochtend 
Tijdstip    : van 09.00 tot 12.00 uur 
Locatie    : Huis van de Stad – Burgemeester Jamesplein 1 – Gouda   

Pilot is een succes!

Het Werkcafé dat mei dit jaar als pilot startte in Gouda is een groot succes! Veel mensen weten hun weg te vinden naar het loket voor werk-, ontwikkel- en scholingsvragen. Daarom breidt dit initiatief zich uit in de regio. 

Unieke samenwerking

Het Werkcafé is een unieke samenwerking van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Inwoners hebben voordeel bij minder loketten en het brede aanbod van dienstverlening via één aanspreekpunt. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?  

Neem contact op met Jurgen Doedel, coördinator Werkcafé Midden-Holland. Bel 06 43 38 51 96 of mail jdoedel@rmtmiddenholland.nl.