Kom langs!

Heeft u op dit moment geen baan, maar wilt u wel graag werken? Dreigt u binnenkort uw baan te verliezen? Vindt u uw werk niet meer leuk of houdt uw baan op te bestaan? Droomt u van een diploma, omdat u die nu nog niet hebt of wilt u  omscholen? Bent u ondernemer en denkt u erover in loondienst te gaan? Bent u genoodzaakt uw koers te veranderen of te stoppen met uw bedrijf?

Goed nieuws. Vanaf 26 april 2022 is er het Werkcafé in het Huis van de Stad in Gouda. Een plek voor heel Midden-Holland waar u naartoe kunt met alle vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. 

Het nieuwe Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. Loop zonder afspraak binnen, iedere dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur in het Huis van de Stad in Gouda. 

Unieke samenwerking

WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en Leerwerkloket werken samen in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Zo geven adviseurs van deze organisaties de juiste ondersteuning.

Uw verhaal

Tijdens het Werkcafé luisteren ze naar uw verhaal. Samen kijken zij hoe uw kansen op werk kunnen vergroten. Ze helpen u met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij u past! Bezoek het Werkcafé en maak je stap naar (ander) werk of (om)scholing. 

Kom langs!

Datum: Iedere dinsdagochtend (vanaf 26 april 2022)             

Tijd: 09.00 – 12.00 uur

Locatie: Huis van de Stad – Burgemeester Jamesplein 1 – Gouda   

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?  

Neem contact op met Jurgen Doedel, coördinator ‘Werkcafé Midden-Holland’. Bel 06 43 38 51 96 of mail jdoedel@rmtmiddenholland.nl