Waddinxveen heeft een nieuw participatieplatform. De plek waar we samen denken, weten en beslissen. Met als doel Waddinxveen mooier, veiliger, schoner, leuker en gezonder te maken.

Dit platform heeft een naam nodig die wij samen met u willen bedenken. Heeft u een goed idee? Meld u aan, geef uw idee door via waddinxveen.citizenlab.co(externe link) en maak kans op een OPW-bon van €50,-!

Het nadenken over een naam gaat in twee stappen

  • Van 28 juni tot 5 juli kunt u zelf een naam bedenken voor het platform. Maak een account aan en plaats uw idee op het platform via waddinxveen.citizenlab.co(externe link).
  • Van 6 tot 13 juli kunt u stemmen op 1 van de 5 namen die wethouder Schippers kiest uit alle binnengekomen ideeën.

Tussen 14 en 16 juli maakt wethouder Schippers de winnende naam bekend. De bedenker van de winnende naam ontvangt een OPW-cadeaubon van €50,-. Iedereen die stemt maakt kans op één van de twee OPW-cadeaubonnen van €20,-.

Met het nieuwe platform voeren wij ons plan voor samenlevingsparticipatie uit

Wethouder Kirsten Schippers: ''U wilt invloed uitoefenen op de dingen die spelen in uw omgeving. Dat samen denken met u deden we al als gemeente en kunnen we nog beter met dit nieuwe platform. En wanneer u meedenkt, wilt u ook goed op de hoogte blijven. Daar gaan we door dit platform echt een grote stap mee zetten. We willen u veel meer de mogelijkheid bieden om met een initiatief te komen. En de gemeenteraad wil ook een pilot draaien waarbij ze samen met Waddinxveners over een onderwerp beslist. Daarvoor zitten allemaal mogelijkheden in dit nieuwe platform''.