Provincie Zuid-Holland voert in het laatste weekend van september diverse werkzaamheden uit in Waddinxveen. Het gaat om de Beijerincklaan, Tweede Bloksweg en IJsermanweg.

Afsluiting Beijerincklaan en Tweede Bloksweg

Van vrijdagavond 25 september 2020 21.00 uur tot en met maandagmorgen 28 september 2020 05.00 uur zijn er werkzaamheden aan de Beijerincklaan en de Tweede Bloksweg. Beide wegen zijn dan afgesloten voor doorgaand verkeer.

Afsluiting Tweede Bloksweg bij kruising Vredenburghlaan 

Van maandagmorgen 28 september 06.00 uur tot en met maart 2021 sluit Provincie Zuid-Holland de Tweede Bloksweg af ter hoogte van de kruising met de nieuwe Vredenburghlaan tussen nummer 48A en nummer 50. Dit weggedeelte is dan over een lengte van ongeveer 150 meter afgesloten voor al het verkeer inclusief voetgangers.

Openstelling IJsermanweg

Vanaf maandagmorgen 28 september 2020 06.00 uur wordt de IJsermanweg weer opengesteld voor het verkeer. Ter hoogte van de kruising met de Vredenburghlaan wordt een snelheidsmaatregel ingesteld van 30 km/h.

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden is te vinden via www.zuid-holland.nl/vredenburghlaan(externe link).

Plattegrond met overzicht van afsluiting en omleidingsroutes

Randweg Waddinxveen

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren Randweg Waddinxveen.

De Randweg Waddinxveen bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan. De randweg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ zijn beter bereikbaar. Kijk voor meer informatie op www.zuid-holland.nl/vredenburghlaan(externe link).