Wie bedenkt de beste, leukste en mooiste naam voor de nieuwe sporthal op sportpark De Sniep? Tot en met 17 oktober kunt u namen doorgeven via Waddsup, eventueel met uitleg. Geen internet? Geef de naam dan af in het gemeentehuis op een briefje, waar ook uw eigen naam en telefoonnummer op staan. Iedereen mag meedoen: inwoners, ondernemers, organisaties, verenigingen, scholen, enzovoort. Deelnemers maken kans op 1 van de 3 OPW-bonnen. Doe mee!

Houd rekening met een paar regels

Bedenk een naam die:

  • makkelijk te onthouden is
  • passend is bij een sporthal
  • passend is bij een duurzaam en circulair gebouw
  • niet te lang is
  • makkelijk uit te spreken is in het Nederlands
  • geen kwetsende betekenis heeft in het Nederlands of een andere taal
  • geen verwarring oproept met bestaande namen van gebouwen in Waddinxveen (houd er bijvoorbeeld rekening mee dat de naam ‘De Sniep’ al veel gebruikt wordt)

De jury kiest de 5 beste namen

Deze jury bestaat uit wethouder Brigitte Leferink (Sport), wethouder Kirsten Schippers (Maatschappelijk vastgoed) en een lid van het platform Sport, Spel en Bewegen. Nadat de jury besloten heeft welke namen in de top 5 komen, kunt u stemmen op uw favoriete naam. Dat kan van 28 oktober tot en met 7 november via Waddsup, of via een briefje in het gemeentehuis. Iedereen mag 1 keer stemmen op een naam uit de top 5. De naam met de meeste stemmen wint.

Op 11 november maken we de winnende naam bekend

Dan onthullen we het bouwbord met de naam van de nieuwe sporthal. Op Waddsup en de website van de gemeente maken we de winnende naam ook bekend. De bedenker van de winnende naam wint een OPW-bon van € 50,-. Daarnaast delen we nog 2 OPW-bonnen van € 20,- uit aan de stemmers op de winnende naam.

De nieuwe sporthal komt te liggen tussen de kantine van voetbalvereniging ASW en Gouwebad De Sniep

Eind 2021 starten de voorbereidingen. De nieuwe sporthal wordt duurzaam en circulair gebouwd. Dat betekent dat we materialen hergebruiken en dat de onderdelen van de nieuwe sporthal in de toekomst ook hergebruikt kunnen worden. Het is de bedoeling dat de nieuwe sporthal eind 2022 klaar is.