Aardgasvrij Waddinxveen

In Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas. Tussen nu en 2050 vervangen we het aardgas voor duurzame energie, buurt voor buurt. Dat betekent dat we tussen nu en 2050 op een andere manier gaan koken, verwarmen en douchen.

De gemeente Waddinxveen is op dit moment bezig met het schrijven van een Transitievisie Warmte. De Transitievisie Warmte heeft tot doel om de stappen naar een aardgasvrije gemeente in 2050 uit te stippelen. In de visie wordt het tijdspad neergezet. Hierin wordt aangegeven in welke periode (ongeveer) welke buurt van het aardgas af zal gaan. Voor de buurten waar vóór 2030 gestart wordt, wordt ook aangegeven welke mogelijkheden er zijn voor de vervanging van aardgas. Voor de andere buurten wordt aangegeven welke mogelijkheden voor de vervanging van aardgas het meest waarschijnlijk lijken.

Vul de vragenlijst in over een aardgasvrij Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen maakt de Transitievisie Warmte niet alleen. Daarvoor zijn we in gesprek met ondernemers, energiebedrijven, woningcorporaties en inwoners. We horen ook graag wat u ervan vindt. Hiervoor kunt u onze vragenlijst tot uiterlijk 2 oktober 2020 invullen.

 

Hoe kan ik de vragenlijst invullen?

Download de Waddinxveen denkt mee app in de Apple Appstore of Google Playstore. Via de knop onderzoeken komt u bij de vragenlijst. Na afloop van het onderzoek kunt u ook de resultaten van het onderzoek in de app bekijken.

Meer informatie leest u op de pagina Waddinxveen denkt mee(externe link).

Met deze QR-code komt u op de juiste plek in de online stores om de "Waddinxveen Denkt u mee"-app te kunnen downloaden.

Online vragenlijst

Wilt u de vragenlijst liever niet via de app invullen?

Vul de vragenlijst online in(externe link)

U kunt de vragenlijst ook via deze link online invullen(externe link).

Vragenlijst op papier

Wilt u de vragenlijst op papieren invullen? Mail dan naar Roanne van de Wijgaart via roanne@moventem.nl of bel naar 0575 843738. U ontvangt dan de papieren vragenlijst thuis. U krijgt ook een antwoordenvelop waarmee u gratis de vragenlijst kunt terugsturen.