Op maandagavond 20 januari werden in de Goudse Schouwburg tijdens een feestelijk evenement de winnaars bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020.

Winnaars
De winnaars van vorig jaar, Guido Boxhoorn van Wielaard Fietsen, Ronald Schilt van Merosch en Lisette Stinis van Stinis lazen de juryrapporten voor en maakten hun opvolgers bekend:

• In de categorie Detailhandel & Horeca wonnen Carlo en Marjanne van Kleij van Kempkes Optiek uit Gouda.

• In de categorie MKB mocht de juichende Kaz Abbekerk van Garlic Solutions uit Waddinxveen de trofee in ontvangst nemen.

• De prijs in de categorie Grootzakelijk ging naar De Vries en Verburg uit Stolwijk.

Garlic Solutions winnaar categorie MKB
Winnaar in de categorie MKB Kaz Abbekerk van Garlic Solutions wordt door de jury omschreven als een echte Willy Wortel en een zeer succesvol en gedreven ondernemer voor wie the Sky the Limit is! In 2016 in een garagebox in Waddinxveen gestart met de ontwikkeling van een machine die knoflookbollen kon verwerken tot knoflooktenen. Nu na aantal jaren pionieren verwerkt Garlic Solutions met een zelf ontworpen machine en een team van zeer gemotiveerde medewerkers 1,6 miljoen ongepelde knoflooktenen per week. Een nieuw en innovatief plan ligt alweer klaar. The sky is the limit voor deze jong gedreven ondernemer!

Over de Ondernemersprijs Midden-Holland
De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven i.s.m. de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd. Uit een brede voordracht van commissies uit de vijf organiserende gemeenten worden in totaal negen genomineerden in drie categorieën geselecteerd, waaruit een jury onder meer op basis van bedrijfsbezoeken een winnaars kiest. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren uit het regionale bedrijfsleven.